OBNOVLJEN PLAN ORGANIZOVANJA SEMINARA ZA BICIKLISTIČKE SUDIJE, TRENERE I MEHANIČARE – Cetinje, od 1. do 3. oktobra 2020. godine

U očekivanju da će se zdravstvena situacija sa Covid-19 razvijati u pozitivnom smjeru, seminari će biti prilika za sticanje biciklističkih znanja i zvanja iz oblasti biciklističkog sporta u Crnoj Gori

U okviru organizacije Međunarodne drumske biciklističke Trke „Tour of Montenegro 2020“, Biciklistički savez Crne Gore planira održavanje seminara za biciklističke sudije (od 1. do 3. oktobra 2020. godine, hotel „Grand“ Cetinje), zatim seminara za trenere (1. oktobar 2020. godine, hotel „Grand“ Cetinje) i seminara za mehaničare (od 2. do 3. oktobra 2020. godine, hotel „Grand“ Cetinje).

Kandidati za seminare za trenere i mehaničare, mogu pohađati oba seminara, dok kandidati za seminar za sudije, sva tri dana su angažovani na sudijskom seminaru. Takođe, planirano je da polaznici seminara budu angažovani u određenoj ulozi na Trci „Tour of Montenegro 2020“, kako bi sticali određena iskustva i na licu mjesta sa predavačima dijelili svoje utiske, nedoumice i očekivanja.

Polaznici seminara dobiće odgovarajuće diplome za uspješno završenu obuku za trenera ili mehaničara, odnosno diplomu o sticanju zvanja biciklističkog sudije. Na taj način, ubuduće će polaznicima seminara biti omogućeno da se licenciraju za navedena zvanja kod Biciklističkog saveza Crne Gore.

Seminari su besplatni za sve polaznike, a potencijalni kandidati mogu se prijaviti za pojedine seminare na e-mail adresu sinmil@t-com.me.

Potrebno je da se kandidati inicijalno prijave za navedene seminare do 15. jula 2020. godine, jer će se u zavisnosti od interesovanja kandidata, organizovati određeni seminar. Ukoliko pojedini seminar ne bude imao odgovarajući minimalni broj prijavljenih polaznika, održavanje toga seminara biće otkazano.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *