SEMINAR ZA BICIKLISTIČKE TRENERE I SUDIJE ODLOŽEN

 Pandemija koronavirusa suspendovala sve aktivnosti Biciklističkog saveza Crne Gore do daljnjeg

S obzirom da su do daljnjeg, zbog koronevirusa, a po preporuci nadležnih institucija, suspendovane sve aktivnosti Biciklističkog saveza Crne Gore, odložen je i zakazani seminar za biciklističke trenere i sudije, koji se trebao održati narednog vikenda, 11. i 12. aprila 2020. godine u Podgorici. Ovim aktom, seminar je odložen, a ne otkazan, dok  se ne steknu odgovarajući uslovi za njegovo održavanje. U Biciklističkom savezu Crne Gore nadaju se da će se to uskoro dogoditi i u zavisnosti od raspoloživih mogućnosti predavača, biće zakazan novi termin održavanja seminara.

Uslovi pohađanja seminara ostaće nepromijenjeni, odnosno biće besplatni za sve polaznike, dok će troškove boravka u Podgorici i putne troškove dolaska i povratka u mjesto boravka, snositi sami polaznici seminara.

Da podsjetimo, u organizaciji Biciklističkog saveza Crne Gore planiran je seminar za biciklističke trenere, kako za drumski, tako i za planinski biciklizam i za biciklističke sudije, u kategorijama drumski i planinski biciklizam, kao i u disciplinama XCO, downhill i ciklo-cross.

Polaznici seminara dobiće odgovarajuće sertifikate za uspješno završenu obuku, koji će im omogućiti da se ubuduće mogu licencirati za zvanje trenera ili sudije kod Biciklističkog saveza Crne Gore i koji će im omogućiti dalji napredak i usavršavanje u biciklističkom sportu. Na završetku seminara, polaznici će polagati pismeni i usmeni dio ispita, dok će praktično stečena znanja primijeniti na budućim trkama iz kalendara Biciklističkog saveza Crne Gore.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *