SEMINAR ZA BICIKLISTIČKE TRENERE I SUDIJE – Podgorica, 11. i 12. april 2020.

Prilika za sticanje biciklističkih znanja i zvanja iz oblasti biciklističkog sporta

SEMINAR ZA BICIKLISTIČKE TRENERE I SUDIJE – Podgorica, 11. i 12. april 2020.

U organizaciji Biciklističkog saveza Crne Gore 11. i 12. aprila 2020. godine u Podgorici održaće se seminari za biciklističke trenere (11. april) i za biciklističke sudije (11. i 12. april, drumski biciklizam i MTB, discipline XCO, downhill i ciklo-cross).

Predavači na seminarima biće licencirani predavači iz Srbije, sa odgovarajućim zvanjima, ovlašćeni od strane UCI-ja, UCI komesar Marko Živanović i UCI komesar Nikola Jakovljević. Polaznici seminara dobiće odgovarajuće sertifikate za uspješno završenu obuku, koji će im omogućiti da se ubuduće mogu licencirati za zvanje trenera ili sudije kod Biciklističkog saveza Crne Gore i koji će im omogućiti dalji napredak i usavršavanje u biciklističkom sportu. Na završetku seminara, polaznici će polagati pismeni i usmeni dio ispita, dok će praktično stečena znanja primijeniti na predstojećim trkama iz kalendara Biciklističkog saveza Crne Gore.

Seminari su besplatni za sve polaznike, tako da se potencijalni kandidati mogu prijaviti za navedene seminare na e-mail [email protected].

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *